Om oss

Choose language
Choose language

I år må du se etter disse ladestasjonene for elbil!

Fortum-laderne på veien blir til Recharge! Du kan fortsette å bruke den samme appen eller ladebrikken du alltid har brukt, eller prøve vår enkle drop-in løsning.

Recharge-ladere i nytt design

Vi fornyer designet på ladestasjonene våre, og du vil allerede kunne se noen av dem i de nye fargene, blå og oransje. I løpet av sommeren og høsten vil de aller fleste ladestasjonene få ny drakt. Vi endrer kanskje design, men grunnverdiene og de grønne visjonene har vi alltid med oss:

Ända sedan starten 2012, då vi öppnade vår första snabbladdare, har drivkraften för vår verksamhet varit innovation, hållbarhet och att underlätta vardagen för alla som kör elbil. Genom gröna investeringar bygger vi en stabil infrastruktur för en snabbt växande bransch – we are driving change.

Bærekraftig utvikling i 2021

I 2020 etablerte vi 500 nye ladestasjoner i Norden, og vi fortsetter den grønne utvidelsen i årene fremover. I 2021 fokuserer vi på hurtig- og lynladere, og i samarbeid med våre dyktige partnere tilrettelegger vi for enda flere gode servicetilbud langs nordiske veier!

Målet vårt er å gjøre det enkelt for elbilister å ta bærekraftige valg. Det gjør vi gjennom solide partnernettverk, fokus på tilgjengelighet og med varierte servicetilbud langs veien. Sammen gjør vi verden grønnere og mer bærekraftig for fremtidige generasjoner.

I Norge, Finland og Sverige kan du lade på over 2 500 Recharge-ladestasjoner og i fjor hadde vi over 2,5 millioner ladeøkter – det er over 160 millioner CO2-frie kilometer det!

Ladestasjonene våre finner du blant annet ved flere spisesteder og restauranter, matvarebutikker og energistasjoner. Da kan du gjøre unna ærend samtidig som du lader.

rechargeinfra.com

Ofte stilte spørsmål om lading

 • Vad är skillnaden mellan normalladdare, snabbladdare och supersnabbladdare?

  De tre laddtyperna säger något om effekten/laddhastigheten, dvs. hur lång tid det tar för laddaren att leverera ström till elbilen. Det är inte heller alla elbilar som kan utnyttja laddarens maximala laddhastighet. Är du osäker på vilka laddtyper som passar din elbil kan du fråga din bilhandlare.

  • Normalladdare: 3,6–22 kW. Beräknad laddtid (80 %) 3–10 timmar.
  • Snabbladdare: 50–150 kW. Beräknad laddtid (enligt behov) 15–120 minuter.
  • Supersnabbladdare: Över 150 kW. Beräknad laddtid (enligt behov) 10–45 minuter.
 • Vilken laddkabel passar till min bil?

  Det finns flera olika typer av laddkablar och på många stationer kan du välja mellan flera olika laddningsalternativ.

  For normallading så må du alltid ha med deg din egen mode 3 type 2-ladekabel som passer til din bil. Dette er som regel standardutstyr på alle nye elbiler, og ved kjøp av elbil får man vanligvis med seg to kabler. Den ladekabelen som har en vanlig ”stikkontakt” i enden kan ikke  benyttes på våre offentlige ladestasjoner.

  På hurtigladere og lynladere er det alltid fastmonterte kabler, og på de aller fleste ladestasjoner vil du finne både en CCS/Combo-kontakt og en CHAdeMO-kontakt. Kun én av de vil passe i din bil. De fleste nye elbiler kommer i dag med CCS, som er den europeiske standarden for ladekabler.

  Läs om de olika laddkablarna här.

 • Vad är en laddleverantör?

  En ladeleverandør tilbyr ladetjenester som f.eks. betaling med app eller ladebrikke. Og siden Recharge opererer et åpent ladenettverk, har ladeleverandørene mulighet til å tilby sine tjenester på våre ladestasjoner. Da kan vi gi deg som kunde valgfriheten til å velge den leverandører som passer deg best.

  Priser och villkor kan variera mellan de olika laddleverantörerna. Du kan också betala laddningen direkt vid våra laddstationer utan att vara registrerad hos en laddleverantör.

  Här finns en översikt över alla laddleverantörer.

 • Vilka laddleverantörer är anslutna till Recharge?

  Listen over ladeleverandører vokser stadig, og her finner du en oppdatert oversikt over alle våre laddleverantörer.

  Det är inte alla laddleverantörer som är anslutna till alla laddstationer. Hitta din närmaste laddstation på vår laddkarta.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inga nyheter och erbjudanden! Skriv in din e-postadress och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.