Om oss

Choose language
Choose language

20 minuters laddpaus – vad gör du?

Ska du snabbladda din elbil under långresan? Då får du en paus så att du kan passa på att sträcka på benen. Eller göra något annat – här är våra bästa tips!

Många har svårt att få tiden att räcka till för allt. Det kan vara svårt att hinna med att träna eller läsa en bok. Om du kör elbil har du turen att få 20 minuter då du kan göra precis vad du vill!

  1. Se en film eller serie. Med dagens stora utbud av strömningstjänster är dina favoritserier bara en knapptryckning borta. Så varför inte se ett avsnitt under laddpausen? Och vem vet, du kanske blir så fängslad att du sitter kvar och ser ett avsnitt till.
  2. Läs en bok. När hade du tid att läsa den där boken senast? Utnyttja dina 20 minuter väl och dyk in i en annan värld. Det gör gott för själen och du känner dig mindre stressad.
  3. Ring en vän. Vi kommunicerar allt oftare via sms eller på sociala medier och känner oss många gånger så stressade att vi inte längre har några längre samtal på telefonen. Vi tror att din vän blir glad över att få en pratstund.
  4. Spela ett spel eller lek en lek med familjen. Många familjer har med småbarn på långresan och då gäller det att hålla dem på bra humör, även under laddpausen. Även om det hjälper långt med en glass kan det vara roligt för hela familjen att leka en lek under resan. Ta fram kortleken eller läs om våra bästa underhållningstips för barnen.
  5. Kör ett träningspass. Nu finns det inga ursäkter! Den bästa träningen är ofta den mest effektiva, inte minst när du använder din egen kroppsvikt. Knäböj, burpees och armhävningar är övningar som inte kräver något annat än din egen kropp och motivation.
  6. Svara på e-postmeddelanden. Är du på väg till eller från jobbet är laddpausen ett gyllene tillfälle att läsa dina mejl eller förbereda ett möte.
  7. Läs tidningen. De flesta surfar igenom en nättidning under dagen. Men varför inte köpa en papperstidning eller ett magasin på bensinstationen. Ta tillfället i akt och njut i fulla drag av stunden.
  8. Ät lunch, middag eller ta en glass. Oavsett när på dygnet du är i farten kan du ladda både bilen och dina egna batterier med ny energi. Flera av Recharges laddare ligger alldeles intill serveringar så att du kan slå två flugor i en smäll.
  9. Handla allt du behöver. Att handla mat kan ibland vara ett tråkigt måste. Vanligen tar det inte mer än 20 minuter att handla om man vet vad man vill ha. Använd tiden effektivt och gör alla dina uppköp under resan. Du hittar ofta en matbutik i närheten av våra laddare.

Trevlig resa, med laddning och en skön paus!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter og tilbud. Skriv inn din-epost og meld deg på vårt nyhetsbrev.