Meistä

Choose language
Choose language

I år må du se etter disse ladestasjonene for elbil!

Fortum-laderne på veien blir til Recharge! Du kan fortsette å bruke den samme appen eller ladebrikken du alltid har brukt, eller prøve vår enkle drop-in løsning.

Recharge-ladere i nytt design

Vi fornyer designet på ladestasjonene våre, og du vil allerede kunne se noen av dem i de nye fargene, blå og oransje. I løpet av sommeren og høsten vil de aller fleste ladestasjonene få ny drakt. Vi endrer kanskje design, men grunnverdiene og de grønne visjonene har vi alltid med oss:

Ensimmäisen keskinopean latauspisteemme avaamisesta vuodesta 2012 lähtien toimintaamme ovat ohjanneet sähköautoilijoiden tarpeet, innovatiivisuus ja vastuullisuus. Yhdessä tekemämme investoinnit ympäristöystävälliseen autoiluun luovat vakaan infrastruktuurin alalla, joka kehittyy huimaa vauhtia – we are driving change.

Bærekraftig utvikling i 2021

I 2020 etablerte vi 500 nye ladestasjoner i Norden, og vi fortsetter den grønne utvidelsen i årene fremover. I 2021 fokuserer vi på hurtig- og lynladere, og i samarbeid med våre dyktige partnere tilrettelegger vi for enda flere gode servicetilbud langs nordiske veier!

Målet vårt er å gjøre det enkelt for elbilister å ta bærekraftige valg. Det gjør vi gjennom solide partnernettverk, fokus på tilgjengelighet og med varierte servicetilbud langs veien. Sammen gjør vi verden grønnere og mer bærekraftig for fremtidige generasjoner.

I Norge, Finland og Sverige kan du lade på over 2 500 Recharge-ladestasjoner og i fjor hadde vi over 2,5 millioner ladeøkter – det er over 160 millioner CO2-frie kilometer det!

Ladestasjonene våre finner du blant annet ved flere spisesteder og restauranter, matvarebutikker og energistasjoner. Da kan du gjøre unna ærend samtidig som du lader.

rechargeinfra.com

Ofte stilte spørsmål om lading

 • Mitä eroa on peruslataus-, teholataus- ja suurteholatauspisteellä?

  Jo nimetkin kertovat jotakin latauspisteen lataustehosta tai -nopeudesta eli siitä, kuinka kauan sähköauton lataaminen niillä kestää. Kaikki autot eivät pysty hyödyntämään latauspisteen suurinta lataustehoa. Jos et ole varma siitä, mikä latauspisteen tyyppi autollesi sopii, käänny auton myyjän puoleen.

  • Peruslataus: 3,6–22 kW. Arvoitu latausaika (80 %) 3–10 tuntia.
  • Teholataus: 24–50 kW. Arvioitu latausaika (tarpeen mukaan) 15–120 minuuttia.
  • Suurteholataus: Yli 150 kW. Arvioitu latausaika (tarpeen mukaan) 10–45 minuuttia.
 • Mikä latauskaapeli autooni käy?

  Latauskaapeleita on useita eri tyyppejä. Monilla latauspisteillä valittavana on useita vaihtoehtoja.

  For normallading så må du alltid ha med deg din egen mode 3 type 2-ladekabel som passer til din bil. Dette er som regel standardutstyr på alle nye elbiler, og ved kjøp av elbil får man vanligvis med seg to kabler. Den ladekabelen som har en vanlig ”stikkontakt” i enden kan ikke  benyttes på våre offentlige ladestasjoner.

  På hurtigladere og lynladere er det alltid fastmonterte kabler, og på de aller fleste ladestasjoner vil du finne både en CCS/Combo-kontakt og en CHAdeMO-kontakt. Kun én av de vil passe i din bil. De fleste nye elbiler kommer i dag med CCS, som er den europeiske standarden for ladekabler.

  Lue lisää latauskaapeleista täältä.

 • Mikä on palveluntarjoaja?

  En ladeleverandør tilbyr ladetjenester som f.eks. betaling med app eller ladebrikke. Og siden Recharge opererer et åpent ladenettverk, har ladeleverandørene mulighet til å tilby sine tjenester på våre ladestasjoner. Da kan vi gi deg som kunde valgfriheten til å velge den leverandører som passer deg best.

  Jokainen palveluntarjoaja määrittää hintansa ja ehtonsa itse. Latauspisteillä voi ladata myös drop-in-palveluna rekisteröitymättä palveluntarjoajan asiakkaaksi.

  Tässä on yhteenveto palveluntarjoajistamme.

 • Minkä palveluntarjoajien palveluja Recharge tarjoaa?

  Listen over ladeleverandører vokser stadig, og her finner du en oppdatert oversikt over alle våre palveluntarjoajistamme.

  Kaikkien palveluntarjoajien palvelut eivät ole käytettävissä kaikilla latauspisteillä. Katso latauspisteet latauskartastamme.

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa uutiskirjeemme