About us

Choose language
Choose language

20 minuutin lataustauko – mitä tehdä?

Aiotko ladata autoa teholatauspisteellä pitkällä matkalla? Saat oivan tilaisuuden pitää jaloittelutauon. Voit myös käyttää ajan muulla tavoin. Katso parhaat vinkkimme!

Aika on monella kortilla, eikä aikaa kiinnostavien sarjojen katsomiseen, liikkumiseen tai lukemiseen tunnu riittävän. Sähköautoilijana olet sikäli onnellisessa asemassa, että 20 minuutin lataustauot tarjoavat tilaisuuden tehdä mitä ikinä haluat. Käytä aika hyvin!

  1. Katso elokuvia tai sarjoja. Suoratoistopalveluissa viihde on aina käden ulottuvilla. Katso latauksen aikana yksi jakso haluamaasi sarjaa. Kuka tietää, vaikka innostuisit istumaan autossa pidempäänkin sarjan parissa.
  2. Lue kirjoja. Milloin viimeksi ehdit lukea kirjaa? Hyödynnä kaksikymmenminuuttinen ja sukella toiseen maailmaan. Se tekee hyvää mielelle ja lievittää stressiä.
  3. Soita ystävälle. Monilla on nykyään tapana viestitellä ystävien kanssa viestipalveluissa ja somessa, eikä ajanpuutteen vuoksi viitsitä soitella. Ystäväsi saattavat kuitenkin ilahtua soitosta.
  4. Pelaa tai leiki perheen kanssa. Kun pitkällä matkalla on mukana lapsia, heidät on tärkeää pitää tyytyväisinä – myös lataustaukojen aikana. Jäätelöllä pääsee pitkälle, mutta erilaiset leikit ja pelit ovat myös hyvää ajanvietettä. Kaiva esiin korttipakka tai katso parhaat ajanvietevinkkimme lapsiperheille.
  5. Treenaa. Nyt eivät tekosyyt auta! Paras treeni on tehokkain, ja siihen riittää oman kehon paino. Esimerkiksi kyykkyihin, askelkyykkyihin, burpee-hyppyihin ja punnerruksiin et tarvitse kuin oman kehosi ja vähän motivaatiota.
  6. Lue sähköpostia. Jos olet matkalla töihin tai töistä kotiin, lataustauko on oiva tilaisuus käydä läpi sähköpostit tai valmistella kokousta.
  7. Lue lehtiä. Useimmat ihmiset surffaavat verkkolehdet läpi päivän aikana. Entäpä jos ostaisitkin huoltoasemalta painetun sanoma- tai aikakauslehden? Kylkeen vielä kahvi, niin lataustauosta tulee ylellistä omaa aikaa.
  8. Syö lounas, päivällinen tai jäätelö. Lataustauon voi kaikkina vuorokaudenaikoina hyödyntää myös oman energiavaraston täydentämiseen. Monet Rechargen latausasemista sijaitsevat ravintoloiden yhteydessä, joten voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
  9. Hoida ruokaostokset. Ruokakaupassa käyminen voi olla ikävää stressaavan arjen keskellä. Kun tiedät, mitä tarvitset ja aiot ostaa, selviät ostoksista kuitenkin 20 minuutissa. Käytä aikasi järkevästi ja hoida ruokaostokset alta pois. Monet Rechargen latausasemat sijaitsevat ruokakaupan lähellä.

Hyvää matkaa, latausta ja taukoa!

Sign up for our newsletter

Be the first to receive news and offers. Enter your e-mail address and sign up for our newsletter.